ONS VERHAAL

HET BEGIN VAN MAZA DESIGN

Hey, ik ben Mahmut Mazlum. Lees onderin deze pagina meer over mij.

Sinds 2015 volg ik @fitforcalis al op Instagram. In 2020 hadden we contact over een samenwerking voor haar webshop. Daarin heb ik gelukkig de verwachtingen overtroffen door hard te werken en goed te presteren.
Sindsdien werk ik als manager van meerdere influencers en verzorgen we samen met mijn team de online profilering voor ondernemers. 

Communicatie en werken voor een doel vind ik erg belangrijk. Transparante communicatie vanuit Maza Design naar de klant is een garantie. Zelf houden we niet van onvoorziene kosten, daarom krijgt u één vaste prijs waar tegen we samenwerken!

Neem vrijblijvend contact op en laten we samen uw droom waarmaken. Vragen stellen is altijd gratis natuurlijk! 🙂

BEREIK
0 M
KLANTEN
+ 0
INFLUENCERS
+ 0
DIENSTEN
+ 0

FOUNDER - Mahmut Mazlum

Werken bij Maza Design bij Mahmut Mazlum

Sinds 2016 heb ik me gespecialiseerd in online marketing en het ontwikkelen van webshops. De vaardigheid om een complete webshop te maken leek me erg interessant, dit heb ik via zelfstudie en praktijkervaring geleerd.

Vanaf 2020 ben ik begonnen als manager voor influencers. Daardoor heb ik ervaring opgebouwd en ben ik gespecialiseerd in social media.
Ik weet als geen ander hoe we uw social media kanalen kunnen boosten.

Momenteel geniet ik echt van mijn werk, ik vind het hartstikke leuk om ondernemers te helpen met hun online profilering.

Ik ben 24/7 bereikbaar om u te helpen. Stuur mij gewoon even een appje.