DATA SPECIALIST

Een Data Specialist is onmisbaar anno 2021. Hou jij van cijfers, statistieken en rapportages? Ervaring is geen vereiste, passie wel. Geniet je van analyses uitvoeren en nieuwe kansen ontdekken voor Maza Design en onze klanten? Dan ben jij de topper die wij nodig hebben! Wij vinden het belangrijk dat je gepassioneerd te werk gaat en geen 9-5 mentaliteit meebrengt. Als geen ander weten wij hoe belangrijk data is voor bedrijven om te groeien naar het volgende niveau! Jij zal enorm waardevol zijn voor ons en onze klanten. Solliciteer direct voor de vacature Data Specialist bij Maza Desisgn.

Wat verwachten wij van jou?

Bij Maza Design vinden we het allereerst belangrijk dat je passie hebt!
Wij zijn er heilig van overtuigd dat jij de beste prestaties levert, als je het niet als werk ziet maar daadwerkelijk zin hebt om aan de slag te gaan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je gezellig meedoet met de groep! Je collega’s zal je vaak spreken en een goede relatie is uiterst belangrijk.

Van een data specialist verwachten we, naast participatie in de groep, dat je kansen ziet aan de hand van cijfers en deze kansen ook presenteert. Die presentatie hoeft natuurlijk niet perfect te zijn, wij horen graag waar jij kansen ziet voor ons bedrijf maar ook voor die van onze klanten. Data is enorm waardevol, als er iets mee gedaan wordt. Daar ben jij voor!

Als jij goede intenties hebt, voelt de klant dat aan en accepteert hij je voorstellen eerder. Maza Design: transparantie is garantie!

Online marketing uitbesteden bij Maza Design

IS ER LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT?

Als jij jezelf (deels) in deze lijst kan herkennen, verwelkomen wij je graag voor een speeddate!

Maza Design samenwerkingen met bekende mensen

Wie zijn wij?

Maza Design is een snel groeiend online marketingbureau.
Met een topper op ieder gebied, zijn wij één aanspreekpunt voor onze klanten. Wij ontzorgen de klanten volledig op het gebied van websites, vindbaarheid, social media beheer en onderhoud. Daarom is goed contact met collega’s een vereiste.  Kom werken in een leuk en gedreven team!

Wat kan je van ons verwachten?

Je gaat vooral werken met

Mahmut mazlum eigenaar maza design
Mahmut Mazlum
Founder
luke prins bij maza design
Luke Prins
Designlegende
marc mekhail bedrijfsjurist bij maza design
Marc Mekhail
Bedrijfsjurist