JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Junior Accountmanagement is een vak apart! Geniet jij van klanten vinden en het aangaan van langdurige relaties met hen? Dan zoeken wij jou. De perfecte junior accountmanager zet zijn klanten altijd op de eerste plaats en verplaatst zich ten alle tijden in hun schoenen. Wil jij in vrijheid aan de slag? Analyseren hoe wij nu te werk gaan en met een voorstel komen voor een nieuwe werkwijze is absoluut mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat jij je passie goed kunt uitoefenen bij Maza Design. Als jij het ziet zitten om intensief aan de slag te gaan met klanten, verwelkomen wij je graag in ons team!

Wat verwachten wij van jou?

Bij Maza Design vinden we het allereerst belangrijk dat je passie hebt!
Wij zijn er heilig van overtuigd dat jij de beste prestaties levert, als je het niet als werk ziet maar daadwerkelijk zin hebt om aan de slag te gaan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je gezellig meedoet met de groep! Je collega’s zal je vaak spreken en een goede relatie is uiterst belangrijk.

Van een junior accountmanager verwachten we, naast participatie in de groep, dat je zelfstandig je werkzaamheden kunt uitvoeren binnen enkele weken. Een nieuwe klantenbestand opbouwen (stapsgewijs) en daar relaties mee aangaan voor de langere termijn. Zo een relatie aangaan kan door middel van vaste contactmomenten met de klanten. Bel ze bijvoorbeeld elke vrijdag op om te vragen naar hun tevredenheid en of je nog iets voor hen kan betekenen.

Als jij de juiste intenties hebt, voelt de klant dat aan en accepteert hij je adviezen sneller. Maza Design: transparantie is garantie!

Online marketing uitbesteden bij Maza Design

IS ER LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT?

Als jij jezelf (deels) in deze lijst kan herkennen, verwelkomen wij je graag voor een speeddate!

Maza Design samenwerkingen met bekende mensen

Wie zijn wij?

Maza Design is een snel groeiend online marketingbureau.
Met een topper op ieder gebied, zijn wij één aanspreekpunt voor onze klanten. Wij ontzorgen de klanten volledig op het gebied van websites, vindbaarheid, social media beheer en onderhoud. Daarom is goed contact met collega’s een vereiste.  Kom werken in een leuk en gedreven team!

Wat kan jij van ons verwachten?

Je gaat vooral werken met

Mahmut mazlum eigenaar maza design
Mahmut Mazlum
Eigenaar
luke prins bij maza design
Luke Prins
Designlegende
marc mekhail bedrijfsjurist bij maza design
Marc Mekhail
Bedrijfsjurist