GRAFISCH ONTWERP

Maza Design heeft de beste en meest flexibele grafisch ontwerpers in dienst. Voor effectieve online marketing is meer nodig. Gevoed door een sterk ondersteunend team van marketing specialisten, waarborgen we de kwaliteit van branding voor jouw merk. Daarnaast houden we rekening met de spelregels van de verschillende marketingkanalen en realiseren we de meest aansprekende creatives voor jou.

Logo Design

Het belangrijkste voor jouw merk! Een logo is de visuele herkenning voor iedereen. Tegenwoordig is een professioneel logo onmisbaar voor een betrouwbaar merk.

Flyers

Naast online marketing, werkt de klassieke offline marketing tot op heden uitstekend. Om lokaal te adverteren is een flyer naar jouw smaak natuurlijk een vereiste!

Banners

Visuele advertenties worden 80% tot 90% beter onthouden door de mens. Wil jij de perfecte advertentie visualiseren? Dan ben je bij Maza aan het juiste adres.

LOGO DESIGN

Een logo is de basis van je merk. Een vereiste voor iedere onderneming. Naast een goede eerste indruk, wek je ook vertrouwen bij je doelgroep.

Het is belangrijk dat het logo goed past bij het imago dat je wilt uitstralen. In een beginfase lastig te bepalen voor sommige start-ups, daarom denkt Maza Design actief mee binnen jouw niche. Voordat we aan de slag gaan met je logo doen we grondig onderzoek naar je concurrenten en doelgroep. Maza Design levert naast een prachtig logo ook vrijblijvend advies als resultaat van ons onderzoek. Ook denken we marketing strategisch mee, over je visuele uitstraling!

Grafisch ontwerpen laten maken bij maza design

Leren voor de Toekomst

De goedkoopste en snelst groeiende huiswerkbegeleiding van Nederland. Maza Design ontwerpt flyers voor het werven van begeleiders en leerlingen.

Van Haren Reiniging

Voor het schoonmaken van uw tuin, gevel of auto's in het Westland. Door de strategie en het ontwerp van Maza hebben we meer lokale klanten!

FLYERS

Offline marketing lijkt zo 2007… toch is fysiek gezien worden anno 2021 nog altijd winstgevend! Anders zouden flyers allang verleden tijd zijn, right? Als je een lokale onderneming hebt of specifiek in 1 gebied naamsbekendheid wilt creëren, is een echte eye-catcher belangrijk.

De flyers die Maza Design voor jou kan ontwerpen zijn van ongekend niveau. Van 2D tot 3D kunnen wij jouw droomflyer op papier zetten. 

BANNERS

Facebook, Instagram, Google Ads. Noem het maar op, online adverteren! Welk bedrijf gebruikt één van deze mediaplatformen niet voor naamsbekendheid? Precies, eigenlijk alle goedlopende bedrijven. Visuele advertenties worden makkelijker onthouden door jouw doelgroep en resulteren dus in betere winsten. Visueel is niet alles, het moet passen bij je doelgroep. Daarom ontwerpen wij niet simpelweg een banner, maar een banner die aanspreekt en stimuleert tot actie.

Het Werven Van Mensen

Een goede organisatie bestaat uit A-players! Hoe je deze A-players werft voor jouw bedrijf weet Maza Design als geen ander. Een uurloon en een simpele vacature maken het verschil niet meer.

Verkoop Van Producten

Productverkoop, nog nooit zo populair geweest als nu. Dat betekent ook dat er sterke concurrentie is. Ben jij ready om je concurrenten omver te blazen? Spreek jouw doelgroep als geen ander aan!

Diensten Aanbieden

De marges in dienstverlening zijn vaak hoog, dat resulteert vaak al in een positief return on investment. Banners die on top of mind blijven zorgen voor een hogere conversie en NOG betere winstmarges!