WEBSHOP LATEN MAKEN

Online verkopen was nog nooit zo populair

Een webshop die er goed uitziet is zeker belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet goed genoeg meer. Bij Maza Design kan jij een webshop laten maken. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is, voor verkoop geoptimaliseerd is en gebruiksvriendelijk werkt.
Wil jij meer weten over de mogelijkheden?

Een webshop die verkoopt!

Bezoekers zijn leuk… maar je wilt een webshop die verkoopt!
Logisch toch? Helaas is dat niet altijd het geval, bij de meeste webshops gebeurt er niks met het verkeer dat binnenkomt.
Maza Design staat bekend om het conversiepercentage te optimaliseren en sales te genereren. Wij vinden het belangrijk om vaste klanten/fans te maken van je bezoekers.

Deze fans zijn 5 keer goedkoper om te behouden en leiden vaak tot (gratis) extra sales via mond-tot-mond reclame. De organische vindbaarheid verzorgen wij natuurlijk ook via SEO.

Toename In Sales

Volledig Geautomiseerd

Webshop laten maken via Shopify bij Maza Design

Wil jij weten welke gemiste kansen er zijn voor jouw webshop?

Vul de URL van jouw webshop in en kom GRATIS achter de potentiële kansen!

Klanten omzetten in fans in je webshop via Maza Design

Klanten omzetten in fans

Het is vijf keer goedkoper om bestaande klanten te stimuleren tot een nieuwe aankoop, dan het werven van een nieuwe klant. Bij Maza Design zorgen we voor goede salesfunnels, zodat website bezoekers ook echt klant worden. Maar hoe blijven zij klant?

Door zowel online als offline de gehele klantreis uit te werken zorgen wij voor een lange termijn relatie met de klant. Jouw klant maakt gratis mond-tot-mond reclame en wordt onbewust ambassadeur van je merk. Benieuwd hoe wij dit doen? Stuur ons een berichtje!

Mailingfunnels

Customer Journey