Influencer marketing

Bereik 10 duizend tot 15 miljoen mensen via Maza Design

Ja, echt. Maza Design heeft samenwerkingen gesloten met de grootste influencers van Nederland. Maar ook internationaal.
Voor het sportmerk MAZAGE is bijvoorbeeld Gini Wijnaldum (aanvoerder van het Nederlands elftal) en Sadio Mané geregeld.
Ook bekende Instagram influencers als Mobicep, Dutchperformante, Bravo, Fitforcalis en meer kunnen wij direct contacteren.

Koppel de juiste influencers aan je brand

Wij verkopen geen onzin.

Een bereik van tonnen volgers is leuk, als het ook werkt voor jouw merk!
Maza Design is super eerlijk in welke influencer geschikt is voor je merk en doelgroep. Soms werkt een influencer met 50.000 volgers beter voor een niche, terwijl een influencer met 800.000 volgers beter presteert voor een alledaags product. Maza Design is niet gefocust op het korte termijn geld verdienen, maar op lange termijn samen successen te behalen. Niet iedere influencer die wij kennen, hoeft bij jou merk/product te passen.
Als je een eerlijk advies en eerlijke prijzen wilt, stuur Maza een berichtje!

Direct Contact

Geen Management Fee

Optimale Winst

Waarom zou ik voor Maza Design moeten kiezen?

Transparantie is garantie! Simpel toch? Als je wil weten of het rendabel is om een influencer in te zetten, zal helaas iedere manager JA zeggen.
Maza Design heeft jarenlang ervaring met influencers en influencer marketing. Wij weten als geen ander hoe fijn het is als een influencer 100% achter je product en merk staat. Daarom filteren wij grof gezegd ‘de rotte appels’ er uit en koppelen we jou aan de echte toppers!

Omdat wij direct contact hebben via Whatsapp met +15 influencers hoef jij niet wekenlang te wachten om een campagne op te stellen. Daarnaast denken wij actief mee voor een effectieve campagne, zorgen we dat alles juridisch in orde is en dat de samenwerking fijn verloopt.

Is Infuencer Marketing geschikt voor mijn bedrijf?

Dat is vooraf niet te zeggen. Afhankelijk van je doelgroep bepalen we of een influencer het verschil kan maken in sales en naamsbekendheid.
Voor de meeste bedrijven en merken is er een geschikte influencer, die echt indruk maakt en je merkwaarde verhoogt.
Er zijn verschillende typen influencers. Bij Maza Design hebben we zes contracten met influencers, die onder ons management vallen, en directe Whatsapp nummers van meer dan vijftien influencers. Vraag naar de mogelijkheden door ons een appje te sturen!

Sport Influencers

De lijst is oneindig lang. Van voetballers, boksers tot fitness atleten. Van 10k tot 8 miljoen volgers. Deze influencers zijn moeilijk bereikbaar en prijzig.

Instagram Influencers

Instagram blijft het beste kanaal om producten te verkopen. Mensen tussen de 16 en 35 zijn dagelijks urenlang actief op dit platform. Maak er gebruik van!

Modellen

Merkwaarde wordt verhoogd door knappe mensen te koppelen aan jouw product dienst. Het is aangenamer om te zien en creëert positieve associaties!